Όλα τα λεφτά ο σκύλος του Β. Πούτιν στη συνάντηση με Ιάπωνες δημοσιογράφους(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν έφερε μαζί του τον σκύλο του, τη Γιούμε σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε Ιάπωνες δημοσιογράφους. Εκεί ο μεγαλόσωμος σκύλος, ράτσας ακίτα, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να τραβήξει την προσοχή όλων και το κατέφερε!

Η Γιούμε, στην οποία δεν φόραγε λουρί, μπήκε στην αίθουσα ήσυχα, σύντομα ωστόσο άρχισε να γαυγίζει δυνατά στα στελέχη των τηλεοπτικών συνεργείων, οι οποίοι παρέμεναν ακίνητοι

και χαμογελούσαν στο σκύλο.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Nippon Television και την εφημερίδα Yomiuri Shimbun χθες στη Μόσχα, συνοδευόμενος αρχικά από τη Γιούμε, την οποία του είχε κάνει δώρο το 2012 ο νομάρχης της επαρχίας Ακίτα της Ιαπωνίας.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την Γιούμε ευτυχισμένη και ευδιάθετη. Εντούτοις, ξαφνιαστήκαμε λίγο και φοβηθήκαμε όταν γαύγιζε στην αρχή της συνάντησής μας», είπε ένας από τους δημοσιογράφους.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισήμανε ότι η Γιούμε ήθελε να τον προστατεύσει. «Καλά κάνατε και προσέχατε. Η Γιούμε δεν είναι ανόητο σκυλί. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εδώ, τηλεοπτικές κάμερες, αναμμένοι προβολείς και φωτογραφικές μηχανές. Είναι σκύλος-φύλακας».

Το άρθρο Όλα τα λεφτά ο σκύλος του Β. Πούτιν στη συνάντηση με Ιάπωνες δημοσιογράφους(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα