Στο Βερολίνο Ε. Τσακαλώτος και Ε. Αχτσιόγλου – Δεν έχει κανονιστεί συνάντηση με το Β. Σόιμπλε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα Βερολίνο θα μεταβούν αύριο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου.

Αφορμή για το ταξίδι των δύο υπουργών στο Βερολίνο αποτελεί η παρουσία τους σε δύο διαφορετικά συνέδρια- του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ ο Ε. Τσακαλώτος και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς η Ε. Αχτσιόγλου. Σημειωτέον ότι δεν έχει κανονιστεί συνάντηση του Ε. Τσακαλώτου με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όταν ο Έλληνας υπ.

Οικ, ρωτήθηκε αν θα δει τον κ. Σόιμπλε την Παρασκευή- όταν θα βρίσκεται και ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο- σε περίπτωση που του ζητηθεί αυτό, απάντησε: «Βεβαίως και θα πάω αν υπάρχει τέτοιο αίτημα».

Εξάλλου, οι Ε. Τσακαλώτος και Ε. Αχτσιόγλου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, σε ξένους δημοσιογράφους, επί γερμανικού εδάφους, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, αναπάντητο ερώτημα παραμένει το πότε θα αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των Θεσμών. Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, αυτός ο κύκλος συζητήσεων θα ολοκληρωνόταν στο τέλος της εβδομάδας, αλλά ο Ε. Τσακαλώτος αποκάλυψε ότι δεν είναι γνωστό πότε θα αποχωρήσουν οι δανειστές.

Το άρθρο Στο Βερολίνο Ε. Τσακαλώτος και Ε. Αχτσιόγλου – Δεν έχει κανονιστεί συνάντηση με το Β. Σόιμπλε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα