Οι 5 πιο όμορφες Ελληνίδες τα τελευταία 25 χρόνια (φωτογραφίες)

Τις γνωρίσαμε ως εστεμμένες Σταρ Ελλάς αλλά τις λατρέψαμε τα επόμενα χρόνια. Δείτε τις πέντε ομορφότερες Ελληνίδες μέσα από αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Πρώτη είναι Τζένη Μπαλατσινού η οποία πήρε τον τίτλο της το 1990 αλλά ακόμα και σήμερα κάνει καριέρα όχι ως μοντέλο αλλά ως παρουσιάστρια εκπομπών τηλεοπτικών καναλιών. Το κοινό συνεχίζει να θαυμάζει αυτήν την όμορφη γυναίκα εδώ και 25 χρόνια!

Η Τζένη Μπαλατσινού κέρδισε τον τίτλο της Σταρ

Ελλάς, το 1990, σε ηλικία 20 χρονών, ενώ το 1991 πήρε τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.

Παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, αλλά χώρισαν πρόσφατα, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τις τηλεοπτικές τους στέγες…

Εύη Αδάμ – 1994

Το 1994, η Εύη Αδάμ πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς. 22 χρόνια μετά παραμένει μια γοητευτική γυναίκα.

Τα media απασχόλησε ο γάμος της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά περισσότερο το διαζύγιο τους, καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια την περίμεναν φωτογράφοι ακόμη κι έξω από το σπίτι της!

Ειρήνη Σκλήβα – 1996

Η Ειρήνη Σκλήβα εκτός από ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας αναδείχθηκε και ομορφότερη του κόσμου. Το 1996 παίρνει το στέμμα της Μις Ελλάς και την ίδια χρονιά στέφεται Μις Κόσμος. Περπάτησε σε διεθνείς πασαρέλες, αλλά τελικά προτίμησε να τα παρατήσει όλα και να κάνει οικογένεια.

Μαριέττα Χρουσαλά – 2003

Στις πέντε ομορφότερες Σταρ Ελλάς που έχουν αναδειχθεί περιλαμβάνεται και η Μαριέττα Χρουσαλά. Αν και σπούδαζε το 2003 στη σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών, αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία τα οποία και κέρδισε με την ομορφιά και το ωραίο χαμόγελο της.

Από το 2006 έως το 2009 έχει δική της πρωινή εκπομπή στο Alter. Ωστόσο ένα χρόνο μετά παντρεύεται το Λέοντα Πατίτσα και εξαφανίζεται από τα τηλεοπτικά και καλλιτεχνικά, καθώς όπως έλεγε πάντα το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει οικογένεια.

Δούκισσα Νομικού – 2007

Το 29χρονο μοντέλο, κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Νομικού, μετά τη διάκρισή της, ασχολείται με την τηλεόραση.

Keywords
Αναζητήσεις
όμορφες ελληνίδες, ομορφες ελληνιδες μονες
Τυχαία Θέματα