Ο Τραμπ μας λέει πως το… διασκέδασε στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην πρώτη του επίσκεψη ως Αμερικανός πρόεδρος στο Ισραήλ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem στην Ιερουσαλήμ για να τιμήσει τα εκατομμύρια των Εβραίων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τους ναζί.

Κι από ό,τι φαίνεται, το… διασκέδασε!

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγος του Μελάνια Τραμπ υπέγραψαν στο βιβλίων επισκεπτών: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι εδώ με όλους μου τους φίλους. Τόσο υπέροχα και δεν θα ξεχάσω ποτέ!», ήταν το σχόλιο που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Raoul Wootliff σχολίασε με τον πιο ειρωνικό τρόπο: «Ξέχασε: Θα σας δω το άλλο καλοκαίρι» ήταν το εύστοχο και άκρως ειρωνικό σχόλιο του Ισραηλινού δημοσιογράφου.

@realDonaldTrump @PresidentRuvi This is @realDonaldTrump's message in Yad Vashem's Book of Remembrance. "So amazing + will NEVER FORGET!"
(He forgot: "See you next summer") pic.twitter.com/XcGbR88PXV

Raoul Wootliff (@RaoulWootliff) May 23, 2017

Παρακάτω, σχολιάζει- πάλι ειρωνικά- και τη λέξη «great» που ο Τραμπ χρησιμοποιεί συχνά. Εδώ όμως, δεν κόλλαγε με τίποτα.

–@realDonaldTrump's message in the guest book at @PresidentRuvi's residence. Not many people can use the word "GREAT" twice in one sentence pic.twitter.com/UxwMmgAhw9

Raoul Wootliff (@RaoulWootliff) May 22, 2017

Για το New York Magazine, το μήνυμα του Τραμπ μοιάζει περισσότερο με… παιδικό λεύκωμα

President Trump signs Holocaust museum’s book of remembrance like it’s a child’s yearbook https://t.co/Eo06k39QUk

New York Magazine (@NYMag) May 23, 2017

Ο Wootliff όμως, θυμήθηκε και το μήνυμα που είχε αφήσει ο Ομπάμα όταν επισκέφτηκε το Ισραήλ το 2013. «Νιώθω ταπεινός και εμπνευσμένος να επισκέπτομαι τον οραματιστή που ξεκίνησε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Είθε οι δυο χώρες να έχουν το ίδιο όραμα και την ίδια θέληση να εξασφαλίσουν την ειρήνη και την ευημερία για τις επόμενες γενιές».

@realDonaldTrump @PresidentRuvi For context – this is Obama's message during his presidential visit in 2013 pic.twitter.com/cpYOXgX5w8

Raoul Wootliff (@RaoulWootliff) May 23, 2017

Το άρθρο Ο Τραμπ μας λέει πως το… διασκέδασε στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα