Ο τέλειος εργοδότης- Πήγε το προσωπικό του διακοπές στις Μαλβίδες (pic-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ώρα που οι περισσότεροι εργαζόμενοι θεωρούν πως ο εργοδότης δεν επιβραβεύει την προσπάθεια τους, κάποιος, μάλλον το παράκανε!

Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρείας Mixed Martial Arts, εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει έναν δικό του και πολύ ασυνήθιστο τρόπο για να ευχαριστεί τo προσωπικό του. Όταν τελειώνει η χρονιά, μαζεύει την «ομάδα» του που αποτελείται από εκατό περίπου εργαζόμενους και τους προσφέρει δωρεάν διακοπές.

Φέτος όμως, ο Chatri Sityodtong επειδή είδε τα κέρδη του να αυξάνονται σε ποσοστό 30% και γνωρίζοντας

πως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωση του προσωπικού, φρόντισε να τους κάνει ένα αξέχαστο δώρο!

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στις Μαλδίβες, που κόστισε πάνω από 400.000 ευρώ, ήταν το «ευχαριστώ» του Chatri Sityodtong στους εργαζόμενους που δούλεψαν σκληρά για το καλό της εταιρείας.
«Με αυτόν τον τρόπο θέλω να επιβραβεύω τους εργαζόμενούς μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης», δήλωσε ο ιδρυτής της Mixed Martial Arts.

«Κάθε χρόνο, παίρνω όλη την ομάδα μου σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων σε έναν προορισμό που κάθε φορά αποτελεί για αυτούς έκπληξη», ανέφερε.

Δείτε το «ευχαριστώ» του εργοδότη στο video:

Το άρθρο Ο τέλειος εργοδότης- Πήγε το προσωπικό του διακοπές στις Μαλβίδες (pic-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
εργοδότης πηγε το προσωπικό διακοπές
Τυχαία Θέματα