Ο «ολοκαίνουργιος» Paul McCartney επιστρέφει

Τι και αν έχει πατήσει τα 71; Ο Paul McCartney δεν έχει διάθεση να αποσυρθεί και το αποδεικνύει περίτρανα με τον νέο του δίσκο, ο οποίος έχει τίτλο «New». Ο δίσκος μάλιστα δεν είναι τυχαίος, καθώς πρόκειται για την πρώτη σόλο δισκογραφική δουλειά του από το 2007 και το άλμπουμ «Memory almost full».

Το όνομα του νέο του δισκογραφικού βήματος είναι παρμένο από το ομώνυμο κομμάτι, για το οποίο σχολιάζει: «Είναι πιασάρικο, είναι καλοκαιρινό, έχει θετική ενέργεια, είναι ένα

ερωτικό τραγούδι. Πιστεύω ότι το κοινό θα καταλάβει αμέσως μόλις το ακούσει ότι είναι δικό μου».

Όσο για το τι κρύβεται πίσω από την έμπνευσή του, το «Σκαθάρι» απαντά με το όνομα: Nancy Shevell. Παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια, αφού είχε προηγηθεί το 2008 το διαζύγιό του από τη Heather Mills. «Είναι μια ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή μου δίπλα σε μια νέα γυναίκα. Όταν έχεις νέα γυναίκα, γράφεις και καινούργια τραγούδια. Εντούτοις, υπάρχει επίσης πολλή λύπη σ' αυτόν τον δίσκο - όσο περισσότερο τον ακούς τόσο περισσότερο πόνο νιώθεις, που αλλάζει και γίνεται γέλιο -, είναι κάτι σαν υπόγειο ρεύμα», σχολίασε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα μέσα Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα