Ο Νίκος Παππάς έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής

Δεν θα μετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας ο γκάρντ του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Σημειώνεται, πως ο Παππάς δεν είχε συμπεριληφθεί μαζί με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και τον τραυματία Γιάννη Μπουρούση στην αποστολή για το τουρνουά του Στρασβούργου

και όπως είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι του εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει προπονήσεις με την ομάδα μετά την επιστροφή της από τη Γαλλία.

«Ο Νίκος Παππάς δεν ήθελε να συνεχίζει το ταξίδι του με την Εθνική ομάδα, επειδή θεώρησε πως δεν τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του το τεχνικό επιτελείο εν όψει Ευρωμπάσκετ. Ως εκ τούτου δεν είχε κίνητρο να συνεχίσει. Πιστεύω πως το σωστό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας εδώ, καθώς το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Δεν θέλουμε να έχουμε στην ομάδα ένα πρόσωπο που δεν είναι χαρούμενο. Το ταξίδι του με την Εθνική τελειώνει εδώ», δήλωσε ο Τρινκιέρι.

Αυτό σημαίνει, πως το ρόστερ περιορίζεται αυτομάτως σε 16 παίκτες, με τον Ιταλό τεχνικό να πρέπει να πάρει μόνο 12 παίκτες στη Σλοβενία.

Keywords
Τυχαία Θέματα