Νέα τουριστική πολιτική εφαρμόζουν τα κατεχόμενα

Συνάντηση με τον Τούρκο Αναπληρωτή Πρωθυπουργό για θέματα Κύπρου είχε ο "υπουργός τουρισμού" των κατεχομένων Φικρί Ατάογλου.

Επίκεντρο της συνάντησης ήταν το Κυπριακό αλλά και θέματα τουρισμού, εκπαίδευσης καθώς και άλλα εσωτερικά ζητήματα.

Οπως αναφέρεται στον τ/κ Τύπο, ο κ. Τουρκές διαβεβαίωσε τον κ. Ατάογλου ότι η Τουρκία θα συνεχίσει, σαν «μητέρα - πατρίδα» να στηρίζει τα βήματα του ψευδοκράτους, ειδικά στον τουριστικό και τον εκπαιδευτικό τομέα. Ο “υπουργός” τουρισμού τόνισε την ανάγκη πραγματοποίησης βημάτων

αναφορικά με τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων προς το ψευδοκράτος και την εφαρμογή στρατηγικών για την εξεύρεση νέων αγορών.

Οι επαφές αποσκοπούν σε νέα τουριστική πολιτική

Στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, Ναμπί Αβτζί, ο Φικρί Ατάογλου τόνισε ότι οι επαφές που έχει στην Άγκυρα αποσκοπούν στη συνεργασία και τον καθορισμό της τουριστικής πολιτικής που θα εφαρμοστεί από την Τουρκία και το ψευδοκράτος έτσι ώστε να δοθεί μια νέα πνοή στον τομέα αυτό και όταν ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις για την τουριστική πολιτική θα υπογραφεί σχετικό “πρωτόκολλο”.

Η στήριξη της Τουρκίας στον τουριστικό τομέα του ψευδοκράτους θα συνεχιστεί, θα είναι στο πλευρό του σε κάθε άνοιγμα που πραγματοποιεί, τόσο στον τουριστικό όσο και τον εκπαιδευτικό τομέα, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός. Πρόσθεσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί το ψευδοκράτος για υπογραφή της κοινής τουριστικής πολιτικής.

Σε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Δασών και Υδάτων, Βεϊσέλ Έρογλου αυτός είπε πως το Υπουργείο του θα χειριστεί τα οποιαδήποτε θέματα προκύψουν (σχετικά με το νερό) και εξέφρασε ετοιμότητα αντιμετώπισης οποιαδήποτε πυρκαγιάς ξεσπάσει στα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα