Ο Anthony Hopkins συγκινεί: «Πάσχω από παράνοια και δεν με συμπαθεί κανείς»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε πρόσφατα ο πασίγνωστος Άντονι Χόπκινς, ένας από τους πιο «δυνατούς» και καλούς ηθοποιούς που έβγαλε ποτέ το Χόλιγουντ.

Παρά τις υποκλίσεις του κόσμου στο υποκριτικό του ταλέντο ο ίδιος δεν αισθάνεται τόσο καλά με τον εαυτό του. Ο γνωστός ηθοποιός, παραδέχθηκε πως υποφέρει από παράνοια η οποία του προκαλεί την αίσθηση πως όλος ο κόσμος γύρω του τον αντιπαθεί.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Westworld», μίλησε ανοιχτά για τους δαίμονες που τον κυνηγούν αλλά και την συνεχή μελαγχολία που αισθάνεται,

η οποία φοβάται πως θα τον οδηγήσει στην κατάθλιψη.

Ο Άντονι Χόπκινς μίλησε στη «The Mirror» και για την απαισιοδοξία του που δεν του επιτρέπει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και μάλιστα κάποτε είχε πει στον εαυτό του: «Αν δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος να είσαι γκρινιάρης».

Ο 78χρονος ηθοποιός έχει δώσει ρέστα στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε, αλλά καθιερώθηκε στο κοινό ως ο τρομακτικός Χάνιμπαλ μετά την ταινία «Η σιωπή των Αμνών», το 1991.

Μετά από 56 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, λάμψης και πολλών εκατομμυρίων, ο Χόπκινς με βαθιά ειλικρίνεια μιλά για τις μαύρες πτυχές της ζωής του, τις ανησυχίες του και το προφίλ του που βγάζει αντιπάθεια.

«Πάσχω από λίγη παράνοια και πιστεύω πως κανείς δεν με συμπαθεί», ομολόγησε ο κορυφαίος ηθοποιός.

Το άρθρο Ο Anthony Hopkins συγκινεί: «Πάσχω από παράνοια και δεν με συμπαθεί κανείς» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα