Νοθεία στις κάλπες καταγγέλλει ο Στέφανος Τζουμάκας

Πριν καλά καλά κλείσουν οι κάλπες, άρχισαν τα… παρατράγουδα στην Ιπποκράτους. Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στη θέση του προέδρου του κόμματος αμφισβητήθηκε από πολλά στελέχη. Ο Στέφανος Τζουμάκας έκανε λόγο για «διάτρητη διαδικασία και για νοθεία στις κάλπες».

Σύμφωνα με τον κ. Τζουμάκα, «οι εκλογές της 18ης Μαρτίου παραβίασαν την αρχή της μυστικότητας, καθώς δε

δίνονταν φάκελοι μαζί με το ψηφοδέλτιο». Από την άλλη πλευρά σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους…

Επιπλέον σε αντίθεση με τις εσωκομματικές εκλογές του 2007 δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος, ούτε οι ψηφοφόροι έλαβαν απόδειξη για το ποσό που κατέβαλλαν. «Η μη χρήση ονομαστικού καταλόγου ελλοχεύει κινδύνους για αλλοίωση του αποτελέσματος καθώς είναι εύκολο να προστεθούν επιπλέον ψηφοφόροι», επισήμανε ο κ. Τζουμάκας.

Στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής τόνισε, ότι «οι παραπάνω τακτικές δεν ταιριάζουν σε ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ, ενώ το κόμμα θα συνεχίσει να διέρχεται κρίση». Για την αντιμετώπισης της κρίσης στη χώρα ο κ. Τζουμάκας επεσήμανε, ότι «μόνη λύση είναι προοδευτική πολιτική ηγεσία, προοδευτική πολιτική εξόδου, η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων και όχι η συγκυβέρνηση με τη Δεξιά».

«Ο αγώνας για τη δημοκρατία, την εργασία, την παραγωγή, τα δικαιώματα αλλά και τη δημιουργία πρέπει να είναι συνεχής και οργανωμένος», κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Αναζητήσεις
νοθεια στης καλπες
Τυχαία Θέματα