Δεν τέλειωσε το ντέρμπι

Σε ένα ΟΑΚΑ που «μύριζε μπαρούτι» πολλές ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι φόβοι όλων επαληθεύτηκαν. Τα έκτροπα επισκίασαν την αναμέτρηση, με τον διαιτητή Τάσο Κάκο να διακόπτει στο 83’ οριστικά τον αγώνα. Μέχρι εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, μετά την εξαιρετική ενέργεια

του Αμπντούν (51’).

Το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού λίγους απασχολεί πλέον, καθώς τα όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έκαναν για ακόμα μία φορά τον γύρο του κόσμου. Εικόνες ντροπής με ένα ΟΑΚΑ διαλυμένο, πραγματικό πεδίο μάχης και τους πρωταγωνιστές του αγώνα να καταδικάζουν για ακόμα μία φορά τα γεγονότα.

Πλέον μετά από αυτήν την εξέλιξη οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει αυστηρές ποινές για την τρέχουσα αλλά και την επόμενη σεζόν. Βάσει των κανονισμών το «τριφύλλι» τιμωρείται με μηδενισμό στο ματς, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά και την εξέλιξη του ντέρμπι είναι «αγκαλιά» πλέον με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα