Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη

Μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου πραγματικά χορεύει και αυτή του η απόδοση οδηγεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επιβραβεύσουν την προσπάθεια και ταυτόχρονα να κρατήσουν στο λιμάνι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος βέβαια για τον Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο, αναπροσαρμοσμένο

σε αποδοχές συμβόλαιο, και φυσικά να του επεκτείνει το συμβόλαιο το οποίο λήγει το 2018, ενώ πιθανόν είναι να μπει και μια ρήτρα, ανάλογη της αξίας του παίκτη.

Ήδη οι «σειρήνες» από το εξωτερικό φαίνεται να είναι αρκετές και μάλιστα προχθές στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε σκάουτερ της Τότεναμ, ο οποίος θα παρακολουθήσει τον Φορτούνη και στο παιχνίδι της Εθνικής με την Βόρεια Ιρλανδία. Το γεγονός αυτό έχει κτυπήσει «καμπανάκι» για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στον Πειραιά και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να του κόψουν το δρόμο, όταν έρθει η ώρα να φύγει για μια μεγάλη ξένη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα