ΝΔ: Η κυβέρνηση Σαμαρά έφερε ανάπτυξη- Ποτάμι: Να μη φοβηθεί ο κ. Τσίπρας

Ανακοίνωση σχετικά με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ στο τέλος του 2014 εξέδωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έφερε και πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη μετά από έξι χρόνια ύφεσης».

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε ότι «η ανάπτυξη ήταν μεγαλύτερη ακόμη και από τις επίσημες προβλέψεις της Ε.Ε.» και

πως «επετεύχθη παρά την πολιτική αβεβαιότητα που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της περυσινής χρονιάς».

Τέλος, αναφέρει, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το παραδεχόταν μέχρι σήμερα και οφείλει πια να το παραδεχτεί, βοηθώντας έτσι και τη διαπραγμάτευση, που ξεκίνησε με τους εταίρους μας».

Στ. Θεοδωράκης: Είμαστε στο πλευρό του πρωθυπουργού

«Να μη διστάσει και να μη φοβηθεί» καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές τη Δευτέρα.

«Να σας το πω, όπως το νιώθω. Αν ο Πρωθυπουργός ειλικρινά πιστεύει όλα αυτά, που είπε στη συνέντευξη Τύπου για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, εμείς είμαστε στο πλευρό του. Το Ποτάμι θα στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

«Αρκεί βέβαια κάποια στιγμή να πούμε συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις. Και επειδή κάποιοι στην Αθήνα έχουν ήδη αρχίσει να μουρμουράνε και να δυσανασχετούν, καλούμε τον κύριο Τσίπρα να μη διστάσει και να μη φοβηθεί», επισημαίνει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

«Η Κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού είναι εδώ για να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Το σημαντικό είναι τη Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία και να ριχτούμε όλοι στη δουλειά», καταλήγει ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα