Να κρατήσει τον «βράχο»

Η ανανέωση του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ, είναι το κύριο μέλημα της διοίκησης του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν τον «βράχο» της άμυνας τους και μετά το τέλος της σεζόν.

Για αυτόν τον λόγο, ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού θα έρθει στην Ελλάδα, έτσι ώστε να γίνουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα σενάρια αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα προτείνουν συμβόλαιο 1+1 χρόνια στον 34χρονο

αμυντικό, αναμένοντας θετική εξέλιξη στο ενδεχόμενο παραμονής του Σουηδού.

Ο έμπειρος αμυντικός άλλωστε σε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του, χαρακτήρισε εκπληκτική την περίοδο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, αφού δεν επιθυμεί να θεωρείται εναλλακτική λύση στην ομάδα.

Ενδεικτικά οι δηλώσεις του Μέλμπεργκ στην εφημερίδα «Sportbladet»:

«Τα έχω πάει πολύ καλά, έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια εδώ, παρά τα περιστατικά όπως στο τελευταίο ντέρμπι και την οικονομική κρίση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόφαση από κάποια από τις δύο πλευρές. Θα προσπαθήσω να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος μπορώ και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτικά».

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση θεωρούνται οι υψηλές αποδοχές του Σουηδού, καθώς ο Μέλμπεργκ αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ρίξουν αρκετά τις αμοιβές του παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα