Ν. Βούτσης: «Ενώπιον του νόμου και όχι εκτός νόμου η Χ.Α.»

Θέση σχετικά με τη Χρυσή Αυγή παίρνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως το ακροδεξιό κόμμα πρέπει να τεθεί ενώπιον του νόμου και όχι εκτός νόμου.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Νίκος Βούτσης, σημειώνει ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του, δεν θα εξεταστεί, τελικά, αυτή την εβδομάδα το συγκεκριμένο

ζήτημα στη Βουλή.
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Η δικιά μας θέση είναι σαφής: η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να βρεθεί ενώπιον του νόμου και όσοι εμπλέκονται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες θα πρέπει να υποστούν ό,τι η Δικαιοσύνη αποφασίσει. Άλλο αυτό και άλλο να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Το απαγορεύει και το Σύνταγμά μας».
Σχολιάζοντας κυβερνητικές θέσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε αφορμή να «φλερτάρει» με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βούτσης δηλώνει:
«Αυτά είναι για γέλιο και το καταλαβαίνει ο καθένας. Εάν υπάρχει μία δύναμη, είναι η Αριστερά», είπε
«Έγκαιρα», ανέφερε, «όταν αράχνιαζαν οι 32 φάκελοι στα συρτάρια των κυβερνητικών αξιωματούχων, είχαμε πει ότι πρόκειται περί διφυούς κόμματος, που ταυτόχρονα είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, και έχουμε δώσει μάχες και μέσα στην ίδια την κοινωνία και με τις δομές της αλληλεγγύης και με τα αντιφασιστικά μέτωπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα