Μητσοτάκης – Ιαπωνία: Η αινιγματική δήλωση του πρωθυπουργού για τις εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στην Ιαπωνία και έκανε μια αινιγματική δήλωση για τις εκλογές. «Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα» ήταν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,

η απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός όταν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της επίσκεψής του στην Ιαπωνία, ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν. Αυτή ήταν η μοναδική του δήλωση, με τον πρωθυπουργό να μην μπαίνει σε… λεπτομέρειες, όπως η ακριβής ημερομηνία των εκλογών.  Αυτό μάλλον να αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα, αφού μετά την επιστροφή του από την Ιαπωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά προεκλογικές περιοδείες.

Το Τόκιο ήταν το τελευταίο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό πριν από τις εκλογές, όπως αναφέρει το iefimerida. Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών πρακτικά σημαίνει πως το πρώτο σενάριο θέλει οι κάλπες θα στηθούν λίγο πριν το Πάσχα, δηλαδή τον Απρίλιο, με τις ημερομηνίες που ακούγονται να είναι η 2 ή 9 Απριλίου, και οι δεύτερες στα μέσα Μαΐου (στις 14 ή στις 21). Το δεύτερο σενάριο θέλει οι εθνικές εκλογές να διεξάγονται οι πρώτες τον Μάιο και οι δεύτερες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Εξετάσεων τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα