Μια 6χρονη «ζητάει» τους γονείς της! – Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ δίπλα της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στο πάρα μικρό τους παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας, που στέκονται δίπλα της, στο ήσυχο περιβάλλον ενός εκκλησιαστικού ιδρύματος της Θεσσαλίας.

Ο λόγος, για το κορίτσι, που βρέθηκε μετά από έρευνα της Αστυνομίας να ζει με ζευγάρι Ρομά, οι οποίοι το παρουσίαζαν ως δικό τους παιδί, σε καταυλισμό στον Τύρναβο της Λάρισας.

Το ζευγάρι των τσιγγάνων που το είχε στη σκηνή του καταυλισμού το είχε «βαπτίσει» Νικολέτα ενώ το φώναζαν και Τάτο.

Ο άνδρας και η γυναίκα,

που δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της «Νικολέτας», όπως απέδειξαν τα συγκριτικά τεστ DNA, πέφτουν σε αντιφάσεις ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το κορίτσι στα χέρια τους.

Λένε ότι «κάποιοι τους το άφησαν», χωρίς να προσδιορίζουν κάτι συγκεκριμένα. Στοιχεία πάντως που έχουν προκύψει από την προανάκριση ως χώρα καταγωγής για τη μικρή Νικολέτα δείχνουν τη Βουλγαρία, χωρίς κι αυτό να είναι απόλυτα βέβαιο.

Το ζευγάρι των Ρομά, που συζούσε στον καταυλισμό έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Στο χώρο διαμονές βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ενώ ένας ακόμη άνδρας που βρισκόταν μαζί τους, με το που είδε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Το άτομο αυτό αναζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών.

Η Αστυνομία, που προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του κοριτσιού με εντολή εισαγγελέα, σημειώνει στην ανακοίνωση ότι «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας δύο μηνών αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών η άλλων πλησιέστερων συγγενών της».

Η Αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης – 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το άρθρο Μια 6χρονη «ζητάει» τους γονείς της! – Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ δίπλα της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα