Μεταφορά αρχείων στα groups του Facebook

To facebook συνεχίζει να πρωτοπορεί, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες στους χρήστες του, καθώς όπως έχει δείξει η εταιρία στο παρελθόν δεν συμπαθεί τον ανταγωνισμό.

Μια πρόσφατη αλλαγή, που θα ενθουσιάσει τους χρήστες του γνωστού κοινωνικού δικτύου, είναι η δυνατότητα μεταφοράς αρχείων που είναι μεγαλύτερα σε όγκο από όσο είναι το όριο του δικτύου μέχρι τώρα.

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν τα αρχεία της επιλογής τους εντός του κοινωνικού δικτύου. Η νέα

λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στα Facebook Group και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει, ενώ το κάθε αρχείο δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 25MB.

Ο μοναδικός περιορισμός της λειτουργίας έγκειται στον τύπο των αρχείων, καθώς δεν θα επιτρέπεται η αποστολή μουσικών ή εκτελέσιμων αρχείων.

Στην προσπάθεια της να αποτρέψει τυχόν ανταλλαγές πειρατικού υλικού, η Facebook τονίζει ότι «οι χρήστες θα μπορούν να αναφέρουν τα εν λόγω αρχεία με τον ίδιο τρόπο που αναφέρουν και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο εντός του κοινωνικού δικτύου». Η εταιρεία προσπαθεί να διασφαλίσει την ομαλή διακίνηση αρχείων, τα οποία δεν έχουν copyright όπως φωτογραφίες και βίντεο του κάθε χρήστη, που απλά θέλει να τα μοιραστεί με κάποιο φίλο σε ένα group.

Τώρα για όσους τα 25MB φαίνονται λίγα, υπάρχει και η εφαρμογή Pipe, που υπόσχεται μεταφορά αρχείων μέχρι και 1GB, εντός του Facebook, μιλάμε πάντα.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα