Μεϊμαράκης: «Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της αριστεράς βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία»

«Μύδρους» εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας τους επερχόμενους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως: «Αποδεικνύεται ότι όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για α’ κατοικία είναι ψέμα για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών», ενώ μίλησε για νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της αριστεράς που προβαίνει σε διπλή πρόκληση, μία επί της ουσίας του νόμου που φέρνει

προς ψήφιση και μία επί της διαδικασίας που ακολουθείται.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα περί σεβασμού και τήρησης των Δημοκρατικών και Συνταγματικών Διαδικασιών, ενώ προέβλεψε ότι:
«Έρχεται ο πιο βαρύς χειμώνας της νεοφιλελεύθερης αριστεράς. Όλα όσα επιβάλλονται είναι προτάσεις της κυβέρνησης… Τα μέτρα είναι δικά σας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη:

«Σήμερα δεν κάνουν (σ.σ. η κυβέρνηση) τίποτε άλλο παρά μόνο αυτά που απέκλειαν. Επιδιώκουν να μην υπάρχει χρόνος για συζήτηση των νομοσχεδίων , ακρόαση φορέων να μάθει ο κόσμος όσα κάνουν. Φέρατε νομοσχέδιο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα στις 3 τα ξημερώματα. Μετά μπλέξατε στην μετάφραση.

Η μόνη συνέπειά τους είναι η ασυνέπεια. Απάτη όσα έλεγαν προεκλογικά. Η κοινωνική ευαισθησία είναι μύθος για την νεοφιλελεύθερη ανάλγητη αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα αποδεικνύεται ότι όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για α’ κατοικία είναι ψέμα για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών. Είμαι περίεργος να δω πως θα κοιμηθούν οι βουλευτές σας όταν θα κάνετε τον πρώτο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα