Στον προημιτελικό ο Πέτρος Χρυσοχός

Την Παρασκευή στις 14.30 ο τελικός του Διπλού με τη συμμετοχή των Χρυσοχού-Σερντάρουσιτς.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη στο Εθνικό Κέντρο Τένις το διεθνές πρωτάθλημα Cyprus Men´s F1 Futures που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου. Ο Πέτρος Χρυσοχός προχώρησε με επιτυχίες, αφού προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης στο Μονό, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης με

παρτενέρ τον Κροάτη Νίνο Σερντάρουσιτς, εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Διπλού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα αρχίσει στις 14.30 στο κεντρικό γήπεδο.

Στο Μονό, και ύστερα από αγώνα που διήρκησε δύο ώρες και 20 λεπτά, ο Πέτρος Χρυσοχός κατέβαλε την αντίσταση του Τσιπριάν Πόρουμπ από τη Ρουμανία με 2-1 σετ, και εξασφάλισε την πρόκριση του στον προημιτελικό του πρωταθλήματος. Ο Χρυσοχός πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, και έδειξε ότι μπορούσε να τελειώσει γρήγορα τον αγώνα όταν προηγήθηκε και στο δεύτερο σετ. Εκεί, κάπου χαλάρωσε, και έδωσε την ευκαιρία στον Ρουμάνο να οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ, όπου επικράτησε με 7-5. Στο τρίτο σετ ο Χρυσοχός ανέβασε και πάλι την απόδοση του, και είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του σετ, επικρατώντας τελικά με 6-3. Ο πρωταθλητής μας που στο περσινό αντίστοιχο διεθνές πρωτάθλημα σταμάτησε στους «8», θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και γιατί όχι να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής. Ωστόσο προηγείται ο ημιτελικός του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά το Διπλό, οι Χρυσοχός-Σερντάρουσιτς στον τελευταίο αγώνα της μέρας, επικράτησαν μέσα σε μία περίπου ώρα των Κολοράντο (USA)/ Όντικα (ROM) με 2-0 (6-2,6-3), και προκρίθηκαν στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Αλεξάντρε Φολί (BEL)/Αντριάν Σικόρα(SVK).

Κυριακή στις 10.00 π.μ. ο τελικός στο Μονό
Η συνέχεια του πρωταθλήματος την Παρασκευή περιλαμβάνει τους τέσσερις προημιτελικούς στο Μονό που θα αρχίσουν στις 10.00 το πρωί. Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Πέτρος Χρυσοχός Vs Στέφαν Μιλίσεβιτς (SRB), Νταβίντ Πίχλερ(AUT) Vs Αλεξάντρ Φολί(BEL), Ένζο Κουακό (FRA) Vs Ανδρέας Τσίτσιπας (GRE) και Αντριάν Σικόρα (SVK) Vs Σεμπαστιάν Όφνερ (AUT). Στις 14.30 το απόγευμα, όπως έχει προαναφερθεί θα αρχίσει ο τελικός του Διπλού με τη συμμετοχή του Πέτρου Χρυσοχού.

Το Σάββατο το πρωί και πάλι στις 10.00, θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Σε περίπτωση που ο Χρυσοχός εξασφαλίσει την πρόκριση στον ημιτελικό, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Πίχλερ Vs Φολί.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή στις 10.00 π.μ. και πάλι στο κεντρικό γήπεδο του Εθνικού κέντρου Τένις.

Το πρωτάθλημα στο οποίο λαμβάνουν μέρος αντισφαιριστές από 22 χώρες, στηρίζουν οι χορηγοί της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, Αγρός Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ΟΠΑΠ Κύπρου, AUDI, ALPHA BANK, και WILSON επίσημη μπάλα της ΟΑΚ. Το πρωτάθλημα θα μοιράσει στους νικητές $10,000 συνολικά.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
19 Νοεμβρίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα