Απίστευτο! Δεν της δίνουν επίδομα, αν και έχει… 99% αναπηρία!

Έναν απίστευτο και άνευ προηγουμένου «γολγοθά» βιώνει η μητέρα της 19χρονης Ασπασίας, η οποία πριν από δύο χρόνια πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, γεγονός το οποίο την έχει αφήσει ανάπηρη.

Το ελληνικό κράτος δεν της χορηγεί το επίδομα του ΟΓΑ, το οποίο δικαιούται, διότι νοσηλεύεται και δεν έχει 100% αναπηρία, που απαιτεί ο νόμος.

Υπενθυμίζεται, πως τον Αύγουστο του 2013 η 17χρονη Ασπασία δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον πατέρα

της και αρχικά μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, όπου κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όμως έμεινε παραπληγική και τους τελευταίους 20 μήνες νοσηλεύεται στη Λάρισα, στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας «Άνιμους».

Η Ασπασία πέρασε από επιτροπή ΚΕΠΑ, ωστόσο δεν δικαιούται το επίδομα των 670 ευρώ, διότι νοσηλεύεται, αλλά και γιατί η επιτροπή τής έβγαλε αναπηρία 99% και όχι 100%…!

Η μητέρα της Ασπασίας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για τραγική οικονομική κατάσταση. Πάντως, ο διοικητής του ΟΓΑ Θαν. Μπακαλέξης μιλώντας στην ίδια εκπομπή εξήγησε στη μητέρα τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να καταφέρει να πάρει η άτυχη κοπέλα το επίδομα του ΟΓΑ.

Keywords
Αναζητήσεις
δεν τησ δινουν το αναπηρικο επιδομα. τελευταια νεα
Τυχαία Θέματα