Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στη Γαλλία η Εθνική μας (12/7, 21:00)

Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που διεξάγεται σε Κατερίνη, Λάρισα και Βέροια, η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:00) την Γαλλία στο γήπεδο της Κατερίνης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται έναν βαθμό για

να πάρει την πρόκριση, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Ουκρανίας-Αυστρίας που γίνεται την ίδια ώρα.

Η Εθνική μας έχει 4 βαθμούς και απειλείται από την Αυστρία η οποία έχει έναν βαθμό και για το λόγο αυτό στο σημερινό ματς πρέπει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία από την Γαλλία που έχει δύο νίκες μέχρι τώρα και έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση η Εθνική μας θέλει να μην κερδίσει η Αυστρία την Ουκρανία, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο καθώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα και φαβορί της αναμέτρησης.

Η εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στην Αυστρία με 0-0, ενώ έχει κερδίσει 2-0 την Ουκρανία στην πρώτη αγωνιστική. Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα κερδίσουν τη Γαλλία θα κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, φθάνοντας τους 7 βαθμούς.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Eurosport

Keywords
Τυχαία Θέματα