Λιακάδα με ζέστη και ίσως ελαφρές νεφώσεις

Ο καιρός στην Αττική σήμερα Κυριακή, 12 Ιουλίου, θα χαρακτηρίζεται από ηλιοφάνεια και θα υπάρχει και ένα βοριαδάκι που θα πνέει με ένταση έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς. Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4-5 μποφόρ. Γενικά στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός

θα χαρακτηρίζεται από ηλιοφάνεια, ενισχυμένους βοριάδες κυρίως στα πελάγη και λίγες τοπικές μπόρες σε ορεινές περιοχές στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας. Πιο αναλυτικά:
Στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Θράκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, που στα ορεινά κυρίως της Πίνδου θα προκαλέσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του Αιγαίου, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Κρήτη αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες παροδικές νεφώσεις που ίσως δώσουν κάποια μεμονωμένα φαινόμενα σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι ενισχυμένοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6-7 μποφόρ, φτάνοντας τοπικά στο Αιγαίο ακόμα και τα 8 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα