Με νίκη 3-0 επί της Πογκόν ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Με 3-0 και αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε η ΑΕΚ την Πογκόν στο τέταρτο και τελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

«Ξεμπούκωσε η Ένωση»

Η Ενωση που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και επιστρέφει στην Ελλάδα

είχε ορισμένα πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Τα γκολ πέτυχαν ο Πλατέλλας στο 63’, ο Μπακασέτας στο 75’ και ο Πάνουφικ με αυτογκόλ από σουτ του Πλατέλα στο 81’.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε η ΑΕΚ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1 (όπως στα περισσότερα φιλικά της) και τους: Ανέστη, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλο, Μπαρμπόζα και Αραβίδη. Το πρώτο μέρος δεν μας προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με τα προηγούμενα φιλικά. Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε από την πολωνική ομάδα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα πίσω, αλλά πάλι δεν έβγαλε πολλές φάσεις μπροστά, πάλι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση διαφοροποιήθηκε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε στο ματς τους Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Πέκχαρτ, Πλατέλλα, Ντίας, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Ζόριτς και Τζανετόπουλο), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για γκολ. Ετσι η ΑΕΚ σημείωσε τρία γκολ και κέρδισε 3-0.

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο Με νίκη 3-0 επί της Πογκόν ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα