Μαίνεται η κόντρα για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Σε προεκλογική ομιλία του στο Γκλεν Αλεν στη Βιρτζίνια ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, συνέχισε να επιτίθεται φραστικά στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο πρόεδρο, Μιτ Ρόμνεϊ.
Όπως αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος Ομπάμα αντιπαρέβαλε την παιδική του ηλικία μέσα σε μια οικογένεια με μεσαίο εισόδημα με τον πλούτο, που απήλαυσε και απολαμβάνει ο Ρόμνεϊ, στερούμενος της επαφής με τον μέσο πολίτη-εκλογέα.
Η φραστική επίθεση συνεχίστηκε με τον Ομπάμα να κάνει αναφορά στις εξωχώριες εταιρείες που έχουν Ρεπουμπλικάνοι,

ειδικώς στην 'Bain Capital', όπου ο Ρόμνεϊ σύμφωνα με την 'Boston Globe' είχε συμμετοχή μέχρι το '01(...) «κλέβοντας τις δουλειές των Αμερικανών». Ο Αμερικανός πρόεδρος ειρωνεύτηκε προσωπικά τον αντίπαλό του, που δημόσια τραγουδά:«Η Αμερική η όμορφη».
«Είναι ντροπιαστικό, λυπηρό, που ο πρόεδρος Ομπάμα ειρωνεύτηκε την Αμερική την όμορφη. Λυπηρό, όχι όμως εκπληκτικό, για έναν άντρα που εγκαινίασε την προεδρία του με απολογίες» σχολίασε η εκπρόσωπος του Ρόμνεϊ, κα Αντρέα Σάουλ.
Ο ίδιος ο Ρόμνεϊ παρενέβη και ζήτησε από τον πρόεδρο να απολογηθεί, «επειδή τού επιτέθηκε αναφορικά με την επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα