Μ. Βορίδης : Ομολογία ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος εκλογικός νόμος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης σε συνέντευξη του, αναφέρθηκε στον νέο εκλογικό νόμο και στις συνέπειες που αυτός θα έχει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ομολογία ήττας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μάκης Βορίδης, εμφανίστηκε πεισμένος ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τις 200 ψήφους, που είναι αναγκαίες ώστε ο νέος εκλογικός νόμος να εφαρμοστεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Στην περίπτωση που εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός νόμος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση ο σχηματισμός βιώσιμης κυβέρνησης.

Επιπλέον τοποθετούμενος αναφορικά με την εξαγγελία της Νέας Δημοκρατίας, περί της κατάργησης του συγκεκριμένου νόμου όταν αναλάβει την εξουσία, ο κ. Βορίδης δήλωσε αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να συγκεντρώσεις τις απαιτούμενες ψήφους για να εφαρμόσει αυτή την εξαγγελία.

Καταληκτικά και σε ότι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και στην επιλογή του να φέρει προς ψήφιση τον συγκεκριμένο εκλογικό νόμο, ο κ. Βορίδης τόνισε πως ο «ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως θα χάσει τις επόμενες εκλογές και για αυτό αποζητά να έχει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας».

Το άρθρο Μ. Βορίδης : Ομολογία ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος εκλογικός νόμος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα