Λύση θα υπάρξει;

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι το κυρίαρχο θέμα που επικρατεί στις τάξεις των «πράσινων» τον τελευταίο καιρό. Κάθε μέρα προκύπτει και κάτι καινούριο, με την κόντρα Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου να έχει κουράσει τους φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι θέλουν επιτέλους να δουν λύση, η οποία θα βγάλει από τη

δύσκολη θέση το «τριφύλλι».

Σήμερα αναμένεται η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, για την πρόθεση που εξέφρασε η πλευρά Βαρδινογιάννη στους παλαίμαχους. Να πάρουν δηλαδή με υπογραφή τις μετοχές της ΓΗΠΕΛ και τις ευθύνες της, με τον «Βγενό» να τοποθετείται επί του θέματος, είτε δημοσίως με ανακοίνωση είτε με απευθείας επαφή με τους βετεράνους. Όλα δείχνουν πάντως πως ο «Mr MIG» δεν θεωρεί επαρκή αυτή την κίνηση του «Τζίγκερ».

Ακόμη κι αν οι παλαίμαχοι αναλάβουν τη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ, θεωρείται αμφίβολο να βάλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος τα 1,7 εκατ. ευρώ εγκαίρως, έτσι ώστε το «τριφύλλι» να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσουν οι παλαίμαχοι, με σκοπό να βγάλουν απόφαση για το πώς θα κινηθούν, ενώ είναι βέβαιο πως δύσκολα θα σχηματίσουν ΔΣ αν δεν λάβουν διαβεβαιώσεις από μετόχους ή άλλους επενδυτές πως θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η τιμωρία από την UEFA μοιάζει αναπόφευκτη, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν υπογράφουν τον διακανονισμό, εκτός αν τους δοθούν επαρκείς εγγυήσεις από τους μετόχους. Αυτό δεν είναι το μοναδικό ζήτημα για τους «πράσινους», καθώς θα πρέπει να δοθούν χρήματα και στους υπόλοιπους πιστωτές της ΠΑΕ (παλαιότερους παίκτες και ομάδες). Εφόσον δεν αποφευχθεί η τιμωρία, θα γίνει έφεση, αλλά είναι αμφίβολο αν θα «πιάσει τόπο», καθώς θα πρέπει να υπάρξει λύση σε οικονομικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα