Λουντμίλα Πούτινα: «Ο άνδρας μου είναι νεκρός και τη Ρωσία κυβερνά ένας σωσίας του»

Καταγγελίες για δολοφονία του Βλαντιμίρ Πούτιν και αντικατάστασή του από σωσία, έκανε η πρώην σύζυγος του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Λουντμίλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχρι δολοφονηθεί εδώ και αρκετό καιρό και ότι ο άνθρωπος που κυβερνά τη Ρωσία σήμερα είναι σωσίας ο οποίος έχει τοποθετηθεί από αυτούς που ουσιαστικά εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα.

«Ο

σύζυγός μου είναι νεκρός εδώ και καιρό. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι, τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον άρπαξαν. Μετά από ένα μήνα επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος, ο σωσίας του» δήλωσε η πρώην σύζυγος του.

Μάλιστα αναφέρει ότι οι άνθρωποι που άρπαξαν τον σύζυγό της την απείλησαν ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσουν τις κόρες της, ενώ πρόσθεσε ότι κατάφερε να δραπετεύσει στη δύση τη στιγμή που ετοίμαζαν και τη δική της σωσία και ότι αποφάσισε να μιλήσει παρά το ότι απειλούν τη ζωή της και αυτή των παιδιών της. «Είναι τρομεροί άνθρωποι οι οποίοι τον δολοφόνησαν και δε σταματούν πουθενά». Κατέληξε η Λουντιμίλα Πούτινα.

Keywords
Αναζητήσεις
πουτινα, λουντμίλα πούτινα
Τυχαία Θέματα