Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ρύθμιση οφειλών σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ- Ατελείωτες ουρές (pics&video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια απίστευτη κατάσταση επικρατεί από τις 5 το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου καθώς ουρές έχουν σχηματιστεί από πολίτες που προσπαθούν να πάρουν θέση προτεραιότητας για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις καθώς σήμερα λήγει η σχετική προθεσμία.

Οι ουρές καταλαμβάνουν όλο τον πεζόδρομο της Αριστείδου και φθάνουν μέχρι την οδό Πεσπατζόγλου, ενώ δεν λείπουν οι αψιμαχίες και οι διαπληκτισμοί -ακόμη και μεταξύ ηλικιωμένων-

για την σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υπαγωγής στην ρύθμιση των 36 δόσεων έχουν όσοι το ρεύμα τους διεκόπη λόγω χρεών στην ΔΕΗ, ενώ και όσοι έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση του ρεύματος μπορούν να ενταχθούν στην ρύθμιση δίνοντας προκαταβολή 15% του ποσού της οφειλής και ρυθμίζοντας το υπόλοιπο σε 12 δόσεις. Δεν εντάσσονται σε ρύθμιση οι περιπτώσεις της ρευματοκλοπής.

Εκπνέει προθεσμία και για τις οφειλές σε ΕΥΔΑΠ

Λήγει σήμερα και και η προθεσμία για την ρύθμιση οφειλών στην ΕΥΔΑΠ. Βασικός όρος για την ένταξη στην ρύθμιση είναι η οφειλή να ξεπερνά τα 60 ευρώ ενώ η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι λιγότερη από 20 ευρώ.

Για την δρομολόγηση της ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις δόσεις που θα εγκριθούν ενώ οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη στην ρύθμιση είναι :

1. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ

2. Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο)

3. Ε9 (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ιδιοκτήτης) ή μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ένοικος)

4. Αίτηση-δήλωση του ιδιοκτήτη ή των συνιδιοκτητών ή νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου αυτών με την οποία αναγνωρίζουν τις οφειλές και αποδέχονται τη ρύθμισή τους σε δόσεις.

Το άρθρο Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ρύθμιση οφειλών σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ- Ατελείωτες ουρές (pics&video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα