Λάρισα: Έμειναν άναυδοι όταν έμαθαν την ταυτότητα του ληστή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας όταν διαπίστωσαν ότι ένας 13 χρονος διέπραξε ληστεία στο ίδιο του το σπίτι!

Πρόκειται για ένα μαθητή γυμνασίου ο οποίος έκλεψε χρυσαφικά από το σπίτι του, έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρήματα. Στα χέρια της αστυνομίας για την ίδια υπόθεση έπεσαν ένας 16χρονος, φίλος του 13χρονου αλλά κι ένας 56χρονος αργυραμοιβός και προσωρινά υπεύθυνος ενεχυροδανειστηρίου της Λάρισας, για αποδοχή

και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο 13χρονος έκλεψε έξι χρυσά δαχτυλίδια και μια χρυσή αλυσίδα χεριού από μπιζουτιέρα στο σπίτι του. Κατόπιν έδωσε τα κλοπιμαία στον 16χρονο φίλο του και εκείνος με τη σειρά του -με βάση και τη συμφωνία των δύο ανηλίκων- τα πούλησε την ίδια ημέρα στον ενεχυροδανειστή, αντί 580 ευρώ.

Όπως φαίνεται να είχαν συμφωνήσει, ο 16χρονος εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση των χρυσαφικών και τα έδωσε στον 13χρονο φίλο του. Η κλοπή, όμως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε πως ο 13χρονος, άγνωστο για ποιους λόγους, έκλεψε τα χρυσαφικά από το ίδιο του το σπίτι. Έτσι, αργά προχθές βράδυ, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο 56χρονος αργυραμοιβός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: eleftheria.gr

Το άρθρο Λάρισα: Έμειναν άναυδοι όταν έμαθαν την ταυτότητα του ληστή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα