Καρατζαφέρης: Λιγότεροι υπουργοί και εκλογές το καλοκαίρι

Για παράταση του χρόνου ζωής της κυβέρνησης Παπαδήμου έκανε λόγο άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την πρωινή επίσκεψή του στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε

το υπουργείο «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας: Εάν πετύχει το υπουργείο στα κρίσιμα θέματα που έχει μπροστά του θα δώσει δουλειά και σε μια σειρά άλλων οικονομικών δράσεων» τόνισε σχετικά.

«Η κυβέρνηση έχει μόλις 60 ημέρες μπροστά της - έως τις 5 Μαρτίου- προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι υποχρεώσεις προς τους ευρωπαίους εταίρους αλλά και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης ζητώντας παράλληλα μείωση των μελών του υπουργικού συμβουλίου και μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για το καλοκαίρι.

Περνώντας στα των άλλων κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «είναι αντιπολίτευση εντυπώσεων» και την κάλεσε «να αποφασίσει εάν είναι μέσα ή έξω από την κυβέρνηση». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί για άλλη μια φορά στο ΠΑΣΟΚ αναφέροντας, ότι «η ρευστότητα που καλλιεργούν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στα υπουργικά συμβούλια δυσκολεύει την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα