Κρέτσος : Όσοι δεν πληρώσουν σήμερα χάνουν την τηλεοπτική άδεια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όπως κατέστησε σαφές Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στην ΕΡΤ στην περίπτωση που οι προσωρινοί υπερθεματιστές δεν καταβάλλουν σήμερα τα χρήματα που προβλέπονται, θα χάσουν τόσο τα 3 εκατομμύρια της εγγύησης που έχουν δώσει και φυσικά και την τηλεοπτική άδεια.

Ενώ σε ότι αφορά στον διαγωνισμό, και τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής επεσήμανε «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μέχρι να ολοκληρώσουμε τον διαγωνισμό θα έχουμε συνεχείς ενστάσεις,

διαμαρτυρίες και προδικαστικές προσφυγές», ενώ σχετικά με την μήνυση στο πρόσωπό του την ενέταξε σε μια τακτική «άσκησης τρομοκρατίας με διασπορά συγκεκριμένων διαρροών».

Σε ότι αφορά στον πόθεν έσχες των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, ο κ. Κρέτσος τόνισε πως η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού έκανε ότι προβλεπόταν από τις αρμοδιότητες της, ενώ όπως επεσήμανε πως η επιτροπή δεν «αντικαθιστά την επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ούτε αντικαθιστά τον πολύ αυστηρό νόμο αυτής της κυβέρνησης για τον έλεγχο του πόθεν έσχες».

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με το πόθεν έσχες του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, ο κ. Κρέτσος δήλωσε πως «Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε φίλους, ούτε εχθρούς, είναι εδώ για να κάνει τη δουλειά της υπηρετώντας τη διαφάνεια».

Το άρθρο Κρέτσος : Όσοι δεν πληρώσουν σήμερα χάνουν την τηλεοπτική άδεια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα