Κράτησε το παιδί της στο ψυγείο επί 9 μήνες, γιατί αδυνατούσε οικονομικά να το θάψει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Collette Sims, αναγκάστηκε επί εννέα μήνες να αφήσει το άψυχο σώμα του 35χρονου γιου της στο ψυγείο του νεκροτομείου στο νοσοκομείο, καθώς αδυνατούσε να καλύψει οικονομικά τα έξοδα της κηδείας. Το περιστατικό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία, όπου τα έξοδα μιας απλής κηδείας ξεπερνούν τα 4.500 ευρώ, ποσό απλησίαστο για την άπορη Collette Sims.

Όπως δήλωσε η τραγική μητέρα που βρέθηκε

σε αυτή την δεινή θέση : «Ένιωθα τόσο ένοχη που δεν μπορούσα να κάνω στον γιο μου μια αξιοπρεπή κηδεία. Είχε χαθεί κάθε ίχνους αξιοπρέπεια.Είχα πάρει τηλέφωνα σε έξι διαφορετικά γραφεία τελετών. Μου ζητούσαν από 4.500 -8.500 ευρώ. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να πληρώσω. Καμία μητέρα δεν περιμένει να θάψει το παιδί της. Είχα τον πόνο μου για το θάνατό του και παράλληλα αισθανόμουν ανήμπορη που το παιδί μου δεν μπορούσε να βρει γαλήνη».

Τελικά τα έξοδα καλύφθηκαν από την εκκλησία και από δωρεές και ύστερα από εννέα ολόκληρους μήνες, ο άτυχος Paul έτυχε μιας αξιοπρεπούς κηδείας.

Το άρθρο Κράτησε το παιδί της στο ψυγείο επί 9 μήνες, γιατί αδυνατούσε οικονομικά να το θάψει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα