Κινητοποιήσεις στο Βόρειο Αιγαίο για την εξίσωση του ΦΠΑ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με κινητοποιήσεις σκέφτονται να απαντήσουν οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην προβλεπόμενη από το σχέδιο του προϋπολογισμού εξομοίωση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά με εκείνους της ηπειρωτικής Ελλάδας από 1/1/2017.

Από κοινού σύσκεψη των μελών της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου και των προέδρων της ΟΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Χίου πραγματοποιήθηκε σήμερα,

με θέμα την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και τον συντονισμό των δράσεών των ανωτέρω φορέων, με σκοπό αυτές να πραγματοποιηθούν σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ αναμένεται τηλεδιάσκεψη των Επιμελητηρίων Χίου, Σάμου και Λέσβου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Γιώργος Γεωργούλης, μιλώντας στο Ράδιο “Αλήθεια” της Χίου ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Δεν θα περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ στο οποίο έχουμε προσφύγει και έχει εκδικαστεί η υπόθεση από το Σεμπτέμβριο, χωρίς όμως, να έχει ακόμη εκδοθεί απόφαση, για να προγραμματίσουμε κινητοποιήσεις. Ο χρόνος που απομένει είναι λίγος και έχει αποδειχτεί ότι πολλές φορές, ακόμη και αποφάσεις δικαστηρίων, οι κυβερνώντες δεν τις εφαρμόζουν”.

Το άρθρο Κινητοποιήσεις στο Βόρειο Αιγαίο για την εξίσωση του ΦΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα