ΑΕΚ: Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην «Αγιά Σοφιά» – Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της, εγγράφως την έγκριση του συνοδευτικού έργου, για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» από την Περιφέρεια Αττικής.

Πλησιάζει … το όνειρο, για τους φίλους της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια, έστειλε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας (με κοινοποίηση και) προς την Δικέφαλος 1924, το έγγραφο της έγκρισης της μελέτης «ταπείνωση

και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου ‘ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια’ θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας»…

Στην ΑΕΚ, πέραν της δεδομένης ικανοποίησης για τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου που δείχνει απόλυτα συνεπής, τονίζεται και η πολύ θετική συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου, οι οποίοι συνέβαλαν να ολοκληρωθεί αυτό το κρίσιμο βήμα για την κατασκευή του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δικέφαλος 1924 υπέβαλλε και επίσημα το τυπικό αίτημα για την έγκριση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης, το οποίο θα εξεταστεί τελικά στις 2 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα δώσουν το «παρών» στην συνεδρίαση, προκειμένου να παρουσιάσουν το πρότζεκτ.

Το άρθρο ΑΕΚ: Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην «Αγιά Σοφιά» – Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα