Κατέθεσαν και επίσημα τις υποψηφιότητες τους για την αρχηγία της ΝΔ Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης

Τις υποψηφιότητες τους κατέθεσαν σήμερα και επίσημα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο βουλευτής της Β΄Περιφέρειας Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο υποψήφιοι πήγαν στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού και κατέθεσαν την υποψηφιότητα τους με τις 50 υπογραφές των μελών της Π.Ε. που απαιτούνται για κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσε την υποψηφιότητά του και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας στις δηλώσεις του τόνισε ότι

«αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την έλλειψη οράματος. Χρειάζεται μία άλλη νοοτροπία, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί. Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες, τολμάμε να ελπίζουμε».

Λίγη ώρα πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα και στις δηλώσεις του αφού πρώτα ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, είπε:«Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό». Επίσης αναφέρθηκε στο ότι θα ήθελε να υπάρξει ένας δημιουργικός διάλογος με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της παράταξης.

Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκεντρώσει 46 υπογραφές και προσπαθεί για τις υπόλοιπες που χρειάζονται έως τις 18:00 που λήγει η σχετική προθεσμία.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα