Κατέσχεσαν πάνω από 19 εκ. λαθραία τσιγάρα

Στην κατάσχεση περισσότερων από 19 εκατ. λαθραίων τσιγάρων προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Ε’ Τελωνείο Πειραιά. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ «κατέσχεσαν, μετά από έρευνες, δύο εμπορευματοκιβώτια τα οποία προέρχονταν από τη Μαλαισία και υποτίθεται ότι μετέφεραν ξύλινα ντουλάπια».

Στο πρώτο από αυτά βρέθηκαν 984 χαρτοκιβώτια δηλαδή 9.840.000 τεμάχια τσιγάρα (μάρκας Ray, Gold Mound και Royal Blue), ενώ στο δεύτερο 998 χαρτοκιβώτια ήτοι 9.980.000 τεμάχια τσιγάρα (μάρκας American Blend), ενώ στην ίδια φορτωτική υπήρχε και τρίτο εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 45 τεμάχια ξύλινες ντουλάπες, με σκοπό την παραπλάνηση των Αρχών.

Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 3.519.418,66 ευρώ, ενώ οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν την ταυτότητα των παραληπτών, με δεδομένο ότι τα στοιχεία επί των φορτωτικών εγγράφων είναι πλαστά.

The post Κατέσχεσαν πάνω από 19 εκ. λαθραία τσιγάρα appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα