Ο Ολυμπιακός θέλει Ζινιάκ, η Σαουθάμπτον Χολέμπας και η Ντόρτμουντ Ιωαννίδη

Με τον πιο επίσημο τρόπο, με δηλώσεις του τεχνικού του Διευθυντή Πιερ Ισά, επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός τα δημοσιεύματα του γαλλικού και του ελληνικού Τύπου για την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» για τον 29χρονο επιθετικό της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, την ίδια στιγμή που η αγγλική Σάουθάμπτον θέλει τον να πάρει από τους Πειραιώτες τον Χοσέ Χολέμπας και η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, θέλει το νεαρό Νίκο Ιωαννίδη, που ανήκει στον Ολυμπιακό

και αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός με τη φανέλα της Χάνσα Ροστόκ.

Οι Πειραιώτες έχουν ουσιαστικά «κλείσει» για την επίθεσή τους τον Μεξικανό Άλαν Πουλίδο που είναι ελεύθερος από την Τίγκρε και όπως παραδέχθηκαν προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ζινικάκ με την Μαρσέιγ να έχει απαιτήσεις κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ στην προσπάθεια αυτή πρόβλημα αποτελεί και το πολύ υψηλό συμβόλαιο του Ζινιάκ, ο οποίος παίρνει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Στο μεταξύ οι εμφανίσεις του Χοσέ Χολέμπας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αύξησαν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του, με τη Σαουθάπτον να τον θέλει και παράλληλα να έχει και τα χρήματα για να τον αποκτήσει, μετά την παραχώρηση με 35 εκατομμύρια του Λουκ Σο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον 20χρονο Νίκο Ιωαννίδη, που είχε μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Χάνσα Ροστόκ.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα η Ντόρτμουντ θα προτείνει στον Ολυμπιακό τον διετή δανεισμό με την προσθήκη οψιόν αγοράς, ή εναλλακτικά την ύπαρξη συνιδιοκτησίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

The post Ο Ολυμπιακός θέλει Ζινιάκ, η Σαουθάμπτον Χολέμπας και η Ντόρτμουντ Ιωαννίδη appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα