Κατέρρευσε στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ με 4-0

Κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όπου γνώρισε την συντριβή από τον πολύ καλό Ατρόμητο που είχε στον πάγκο του καινούργιο προπονητή τον Νίκο Νιόπλια. Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0, χάρις σε γκολ που πέτυχαν οι Δημούτσος (39′), Ούμπιδες (51′), Κατσουράνης

(72΄) και Ναπολεόνι (77′). Μοναδική δικαιολογία για τον «δικέφαλο» το γεγονός ότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες καθώς στο 42΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αθανασιάδης.

Με αυτή την ήττα ο ΠΑΟΚ είπε οριστικά αντίο στην υπόθεση τίτλος καθώς έμεινε πίσω από τον Ολυμπιακό 11 βαθμούς, ενώ και ο Παναθηναϊκός που τον ξεπέρασε, έφτασε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε. Η ομάδα του Νιόπλια μετά το γκολ που πέτυχε πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της, ο οποίος έδειχνε αδύναμος για να κάνει το οτιδήποτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Κόκκινες Κάρτες: 42′ Αθανασιάδης (2η κίτρινη)

Κίτρινες Κάρτες: Κατσουράνης, Κούρος – Αθανασιάδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Δημούτσος (66′ Μπρίτο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (79′ Παπάζογλου), Μαρσελίνιο (66′ Αγκουαζί).

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (74′ Κωνσταντινίδης), Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Βίτορ, Κάτσε, Περέιρα (86′ Γκολάσα), Μακ, Σαλπιγγίδης (57′ Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα