Εμπλοκή και αναβολή στην ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στο θέμα της ανακοίνωσης του ονόματος του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η οποία επρόκειτο να γίνει απόψε, όμως μετά από διαβουλεύσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτή πήρε αναβολή για την Τρίτη, οπότε και θα έχουμε, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεδρίαση και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο θέμα αναμένεται να αναφερθεί με δήλωσή του

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος θα προβάλει την ανάγκη επικέντρωσης στο κρίσιμο αυριανό Eurogroup και μετά στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Άλλες πάντως πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφωνία από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του νυν επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να περάσει πιο ομαλά η απόφαση του πρωθυπουργού για τον κ. Αβραμόπουλο.

Πάντως νωρίτερα σήμερα το βράδυ υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Βίτσα, στην οποία έλαβε μέρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Προφανώς η συνάντηση είχε να κάνει με το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας καθώς από την αριστερή πλατφόρμα προτείνονται πρόσωπα που προέρχονται από την αριστερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα