Καταγγελία ALPHA : Στο δωμάτιο Καλογρίτσα δεν υπήρχε κάμερα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha σε δηλώσεις του θέτει σοβαρά θέματα σχετικά με την ίση μεταχείριση των διαγωνιζόμενων κατά την διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως δήλωσε ο κ. Λαζαράτος «Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα.Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη

δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου«.

Στηριζόμενος σε αυτό το γεγονός ο νομικός σύμβουλος του Alpha εκτιμά πως εγείρονται σοβαρά ζητήματα για το σύνολο του διαγωνισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα Καλογρίτσα, λέγοντας πως κατά δήλωσή του συμμετείχε στον διαγωνισμό με χρήματα που δεν είχε. Μόνο αυτή η παραδοχή αρκεί για να υποστηριχθεί ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας του διαγωνισμού, σύμφωνα τον κ. Λαζαράτο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Λαζαράτου

Το άρθρο Καταγγελία ALPHA : Στο δωμάτιο Καλογρίτσα δεν υπήρχε κάμερα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα