Καστοριά : 60 κιλά χασίς προσπάθησαν να περάσουν στην χώρα ‘Ελληνες διακινητές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, κατάφεραν να σταματήσουν την εισαγωγή στην χώρα από την Αλβανία, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης 57 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Η εν λόγω ποσότητα βρέθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 37χρονος και ένας 51χρονος, ύστερα από έλεγχο που διενέργησαν οι αστυνομικοί

κοντά στο Νεστόριο Καστοριάς. Κατά τον έλεγχο ανευρέθησαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι εντός των οποίων ήταν τοποθετημένοι έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκε επιπλέον, ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 358 γραμμαρίων. Τα 63 κιλά και 858 γραμμάρια χασίς κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δραστών και τα κινητά τους τηλέφωνα. Ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, όπου τους ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Το άρθρο Καστοριά : 60 κιλά χασίς προσπάθησαν να περάσουν στην χώρα ‘Ελληνες διακινητές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα