Ισόβια κάθειρξη στον αδερφό γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο πλευρό του αδερφού του, που περνάει δύσκολες ώρες, δηλώνει ότι θα σταθεί ο γνωστός τραγουδιστής.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βελισσάρη, γνωστό ερμηνευτή δημοτικών τραγουδιών, του οποίου ο αδερφός χθες καταδικάστηκε από το Τριμελές Κακουργιοδικείο Πατρών σε ισόβια κάθειρξη και χρηματική ποινή που αγγίζει τα 100.000 ευρώ, για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο χωριό Παλαιά Πέρσαινα Ηλείας.

Όπως αναφέρει η Freddo σε δημοσίευμά της, ο 52χρονος αδελφός

του τραγουδιστή βρισκόταν ήδη προφυλακιστέος στις φυλακές Ναυπλίου και χθες βγήκε η καταδικαστική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την χρονική περίοδο από τον Απρίλιο μέχρι και τον Μάη του 2015, ο 52χρονος καλλιεργούσε σε ερημική τοποθεσία κοντά στον τόπο καταγωγής του την φυτεία, την οποία και φρόντιζε με διάφορα μέσα. Το κατηγορητήριο μάλιστα υπογράμμιζε ότι το οικονομικό όφελος από την τυχόν εμπορία των συγκεκριμένων δενδρυλλίων αποτιμάται από το Αστυνομία περίπου στα 400.000 ευρώ.

Ο γνωστός τραγουδιστής πάντως όπως δήλωσε στην Freddo θα είναι δίπλα στον αδερφό του και θα τον στηρίζει: “Αν είναι να γράφετε αρχικά ονόματος, “αδελφός γνωστού τραγουδιστή από τα Τσιπιάνα Ηλείας”, τότε καλύτερα να γράψετε ότι είναι αδελφός μου και θα του σταθώ σε αυτήν την κακή στιγμή της ζωής του. Θα πάμε στο Εφετείο και εκεί ό,τι πει ο Θεός και η Δικαιοσύνη”.

Το άρθρο Ισόβια κάθειρξη στον αδερφό γνωστού Έλληνα τραγουδιστή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα