Κάν’το όπως ο Ποπάι (φωτογραφίες + βίντεο)

Ο Ποπάι ζει, είναι 43 ετών, έχει καταγωγή στη Βραζιλία και ακούει στο όνομα Arlindo de Souza! Όπως θα διαπιστώσετε, ο άντρας διαθέτει δικεφάλους 71 εκατοστών, τους οποίους απέκτησε μετά την χορήγηση του ενέσιμου κοκτέιλ που προκαλεί το πρήξιμο των μυών.

«Ο φίλος μου ο Paulinho έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ενέσεων αυτών», παραδέχεται ο κ. de Souza. «Με κλόνισε ο θάνατός του, έκανε τις ενέσεις, τις έκανα κι εγώ αλλά βγήκαμε εκτός ορίου. Συμβουλεύω να μην τις χρησιμοποιεί κανείς. Τώρα έχω πλέον σταματήσει αλλά πάντα θέλω να τις ξαναρχίσω. Μέχρι σήμερα ωστόσο καταφέρνω να

ελέγξω τον εαυτό μου», σχολίασε ο άντρας.

«’Πάρτο, θα φουσκώσεις μέσα σε λίγες μέρες’, μου είπε. Μόλις έκανα την ένεση, το χέρι μου φούσκωσε την ίδια στιγμή! Δεν ένιωσα τίποτα, μόνο λίγη ζαλάδα αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Η δύναμη μου ήταν ίδια, δεν άλλαξε τίποτα. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν τις ενέσεις αυτές δεν ξέρουν πώς να τις κάνουν σωστά. Βρίσκουν οποιοδήποτε αγγείο, κάποιοι χάνουν το χέρι τους, άλλοι χρειάζονται επέμβαση, άλλοι χάνουν μέχρι και τη ζωή τους», λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα