ΟΡΙΣΤΙΚΟ:Φευγει απο τον ΠΑΟΚ

Άρθρο πολιτικής εφημερίδας ασχολείται με την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη και το ενδεχόμενο να πάει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον Κώστα Κατσουράνη δημοσιεύει σήμερα η "Εφημερίδα των Συντακτών", στο οποίο μάλιστα αναφέρονται και οικονομικά δεδομένα.Διαβάστε το
αναλυτικά:"Από τον Οκτώβριο ταλαιπωρεί τον αγωνιστικό σχεδιασμό tns ΑΕΚ το θέμα Κατσουράνη κι ακόμη δεν λέει να τελειώσει. Όπως και με τον Τσιρίλο, η πίεση του Νίκου Λυμπερόπουλου να πάρει του χρόνου η ΑΕΚ τον αρχηγό της Εθνικής φέρνει σε δύσκολη θέση τον Μελισσανίδη, που δεν ενθουσιάζεται, έχονταwε υπόψη του και την αρνητική θέση του ΜπάΥεβιτε. Από την άλλη, όμως, δεν του αρέσει η σκέψη να κόψει έναν παίκτη που αποτελεί τόσο βασική εισήγηση του τεχνικού του διευθυντή.
Η «Εφ.Συν.» φέρνει σήμερα στο φως ορισμένα στοιχεία που δείχνουν το μπέρδεμα που επικρατεί στην υπόθεση.
Στα τέλη του 2013 ο Μελισσανίδης, με τη σύμφωνη γνώμη του Μπάγεβιτς, είπε στον Λυμπερόπουλο να βρει άλλες λύσεις για τον ρόλο που προορίζει τον Κατσουράνη. Ο «Λύμπε» όμως δεν το έβαλε κάτω και μερικές εβδομάδες μετά επανέφερε το θέμα στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ.Το επιχείρημα του ήταν πως η εμπειρία και η «ικανότητα στην καθοδήγηση των πιο νεαρών παικτών» είναι πολύτιμες για την ομάδα την επόμενη σεζόν. Eπίσης το ότι ο ίδιος ο Κατσουpάvns θέλει πάρα πολύ να έρθει στην ΑΕΚ και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.
Ο Μελισσανίδης έδωσε τελικά την άδεια στον τεχνικό διευθυντή tns ΑΕΚ να κάνει μια κουβέντα στον Κατσουράνη και να του μεταφέρει τις προθέσεις για το οικονομικό σε περίπτωση που επέστρεφε στην ομάδα.
Τα λεφτά που του πρόσφεραν δεν...ενθουσίασαν τον Κατσουράνη. Τις μέρες που ακολούθησαν υποστήριζε πώς έρχεται στην ΑΕΚ με τα μισά από όσα παίρνει τώρα στον ΠΑΟΚ, αλλά "όχι και κάτω από αυτά".
Σημειωτέον, παίρνει κάτι περισσότερο από 400 χιλιάδες ευρώ, οπότε με βάση όσα λέει στο περιβάλλον του το τελευταίο διάστημα η «Ενωση» δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να του δώσει ούτε 200 χιλιάρικα. Επίσης ο Κατσουp0vns επιθυμεί διετή συμφωνία...
Ο Λυμπερόπουλος μετέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ότι ο Κατσουράνης θέλει περισσότερα χρήματα και η κουβέντα έμεινε εκεί.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Μελισσανίδης δεν το έχει ξεκόψει από τότε στον Λυμπερόπουλο, με αποτέλεσμα πολύ καλά πληροφορημένες πηγές να επιμένουν πως ο Κατσουράνης περιμένει νέα συζήτηση με την ΑΕΚ εντός των προσεχών ημερών. Η οποία, αν τελικά γίνει, λογικά θα σημαίνει και καλύτερη πρόταση.
πηγη:aetos26
Keywords
Τυχαία Θέματα