Κάντο όπως η Ελλάδα!

Πρότυπο για τις επόμενες χώρες-μέλη της ΕΕ αποτελεί σε επίπεδο social media η ελληνική προεδρία, που μόλις έριξε αυλαία. Με μόλις το ένα πέμπτο του προϋπολογισμού, που εμφάνιζαν άλλες προεδρίες, η Ελλάδα πέτυχε ρεκόρ followers στο twitter και παρουσίασε υπερδιπλάσιο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ελληνικής προεδρίας.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου ο μοναδικός λογαριασμός της Ελληνικής

Προεδρίας στο twitter @gr2014eu έφτασε τους 10.000 followers, ενώ δυο εβδομάδες πριν το τέλος του εξαμήνου έχει πάνω από 12.800 οπαδούς. Ξεπέρασε δηλαδή σε δημοφιλία την προηγούμενη «πρωταθλήτρια στα social media» Ιρλανδία, η οποία έτρεχε δύο λογαριασμούς και είχε εκχωρήσει την ιστοσελίδα της σε ιδιώτες έναντι 244.741 ευρώ.

Η Ελλάδα, αντιθέτως, ανέθεσε την ηλεκτρονική της παρουσία στο Πολυτεχνείο και σε μια ομάδα 13 υπαλλήλων του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, κατεβάζοντας το κόστος της ιστοσελίδας στο ένα πέμπτο, ήτοι 50.000 ευρώ. Μάλιστα, η Ελληνική Προεδρία έλαβε τα εύσημα από τη Γραμματεία του Συμβουλίου, η οποία μελετά να τη χρησιμοποιήσει ως best practice για τις επόμενες Προεδρίες.

The post Κάντο όπως η Ελλάδα! appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα