Καλοβλέπει Βιγιάλμπα η ΑΕΚ

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, Έκτορ Βιγιάλμπα, παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Μπορεί ακόμα να μην είναι σίγουρο αν ο Γκουστάβο Πογιέτ θα παραμείνει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει σταματήσει να προχωρά δυνατά.

Άλλωστε οι αδυναμίες του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις είναι φανερές σε όλους έτσι η προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά αυτά θα

γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι προπονητής.

Στο στόχαστρο λοιπόν του «δικέφαλου» έχει μπει ο νεαρός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός των βασικών επιλογών του τεχνικού της Σαν Λορέντζο, εξαιτίας της άρνησής του να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο.

Στο περυσινό πρωτάθλημα ο Βιγιάλμπα «έγραψε» 27 συμμετοχές και σημείωσε 6 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει την ικανότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, ενώ στα στοιχεία του παιχνιδιού του καταγράφεται η εξαιρετική τεχνική, η ταχύτητα και το εύκολο γκολ.

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για μία εύκολη περίπτωση, αν όμως τελικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με τον 21χρονο εξτρέμ θα πρόκειται για μία περίπτωση από το «πάνω ράφι» που θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ενίσχυση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα