Άγρια δολοφονία 15χρονης – Την μαχαίρωσε 45 φορές στο κεφάλι και τον λαιμό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διέπραξε ένας 32χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων στη Σκωτία. Όπως ομολόγησε ο ίδιος στην αστυνομία ευθύνεται για την άγρια δολοφονία μιας 15χρονής μαθήτριας από τη Σκωτία.

Ο λόγος για την Paige Doherty η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στις Αρχές της Γλασκώβης από τον Μάρτιο, όταν η μητέρα της είχε αναφέρει ότι η κόρη της δεν είχε φτάσει ποτέ στο κομμωτήριο, όπου εργαζόταν τα σαββατοκύριακα.

Μετά από μήνες έρευνας, οι Αρχές

ανακάλυψαν ότι η 15χρονη είχε σταματήσει στη διαδρομή της στο μαγαζί του δράστη για να αγοράσει ένα σάντουιτς προτού πάει στη δουλειά της. Λίγα λεπτά αργότερα ο 32χρονος της επιτέθηκε και την δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο.

Το άψυχο σώμα της μαθήτριας είχε εντοπιστεί 2 μέρες μετά τη δολοφονία της μέσα σε θάμνους και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση έφερε περισσότερα από 150 τραύματα από μαχαίρι σ΄όλο της το σώμα, εκ των οποίων τα 45 ήταν μόνο στο κεφάλι και τον λαιμό.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου μετά από μαρτυρίες, που υποστήριζαν ότι είχαν δει τη κοπέλα να μπαίνει στο κατάστημα. Έτσι, σύντομα ανακάλυψαν ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε την κοπέλα να το επισκέπτεται στις 8:15 το πρωί, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ, με τους εγκληματολόγους να εκτιμούν ότι έχασε τη ζωή της 10 λεπτά αργότερα.

Ο δράστης εξάλλου κατεγράφη από τις κάμερες να βγαίνει από το κατάστημα και να επιστρέφει με σακούλες απορριμάτων, έναν κάδο και προϊόντα καθαρισμού.

Στη συνέχεια του βίντεο διακρίνεται καθαρά ο 32χρονος να βγάζει τον κάδο απορριμάτων, όπου είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της μαθήτριας, από το κατάστημα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στην κατάθεσή του ότι άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην κοπέλα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής τους, στην οποία η άτυχη κοπέλα του ζήτησε να εργαστεί στο κατάστημα.

Η κηδεία της Paige Doherty πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με δεκάδες φίλους και γνωστούς να δίνουν το παρών.

Πηγή: Dailymail

Το άρθρο Άγρια δολοφονία 15χρονης – Την μαχαίρωσε 45 φορές στο κεφάλι και τον λαιμό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα