Ήταν ή δεν ήταν οργασμός;- Πώς θα καταλάβεις ότι συνέβη το «μοιραίο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η αιώνια ερώτηση των γυναικών, που έχει αναλυθεί στα τηλέφωνα με τις φίλες για ώρες: Ήταν, ή δεν ήταν τελικά οργασμός; Οι άντρες απαντούν «θα ξέρεις ότι έχεις οργασμό, όταν θα έχεις έναν», αλλά τις γυναίκες ποτέ δεν τις κάλυψε αυτή η απάντηση.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανένα τεστ που να σε βοηθάει να αναγνωρίζεις πότε έχεις οργασμό. Άλλωστε ο οργασμός δεν είναι μια σωματική εμπειρία, αλλά μια κατάσταση που συμβαίνει και στο σώμα και στο μυαλό. Και μάλλον δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ορισμός του. Είναι πάντως γεγονός πως η έλλειψη οργασμού αποτελεί διαδεδομένο πρόβλημα και έρευνες έχουν δείξει πως μεγάλο ποσοστό δεν έρχεται σε οργασμό.

Αν όμως συμβεί, υπάρχουν σημάδια στο σώμα που σου λένε πως μόλις έγινε κάτι πραγματικά κορυφαίο. Η καρδιά χτυπά πιο δυνατά, η αναπνοή γίνεται γρήγορη και κοφτή και το μυαλό έχει «φύγει».

Τα σημάδια που χτυπούν «παλαμάκια» όταν εσύ δεν έχεις ακόμα καταλάβει, είναι τα εξής:

Ρυθμικές μυϊκές συσπάσεις που ξεκινούν από το εξωτερικό μέρος του κόλπου, της μήτρας και του πρωκτού. Στην αρχή, οι συσπάσεις είναι πολύ έντονες και σιγά σιγά υποχωρούν, όσο διαρκούν όμως συνοδεύονται από μια ζάλη και ένα απίστευτα ωραίο συναίσθημα. Σε ένα μέσο οργασμό, μπορούν να υπάρξουν 3-5 συσπάσεις ενώ σε έναν έντονο οργασμό μπορούν να φτάσουν και τις 10 με 15 συσπάσεις.

Η σεξουαλική έξαψη

Πέρα από την ευαίσθητη περιοχή, το κορμί σου θα πάρει και σε άλλα σημεία ένα έντονο κόκκινο χρώμα.

Ξεκινά σύσπαση σχεδόν όλων των μυών πέραν εκείνων της πυελικής χώρας. Το τρέμουλο στα πόδια είναι γεγονός.

Οι εκφράσεις του προσώπου σου δεν ελέγχονται καθώς σε πλημμυρίζει ένα αίσθημα ηδονής και πόνου μαζί.

Ακριβώς τη στιγμή της κορύφωσης, το σώμα σου μπορεί να χάσει την κάμψη του για δευτερόλεπτα.

Οι ρυθμοί της καρδιάς αυξάνουνονται

Αισθάνεσαι την καρδιά σου έτοιμη να σπάσει και η αναπνοή σου «τρέχει»

Γυναικεία Εκσπερμάτωση: ισχύει;

Η γυναικεία εκσπερμάτωση συγκαταλέγεται στα σημάδια, στις πιθανές ενδείξεις του οργασμού, ακόμα κι αν είναι αμφιλεγόμενη. Αν και δεν συμβαίνει συχνά, η εκπομπή υγρών από τον κόλπο όπως ακριβώς γίνεται με την αντρική εκσπερμάτιση, υπάρχει. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα κολπικά υγρά, καθώς ο οργασμός προκαλεί την εκτόξευση υγρών. Το υγρό δεν είναι λιπαντικό, μοιάζει με νερό και είναι άοσμο. Θέλει πολύ εξάσκηση για να συμβεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόβλημα αν δεν το βιώνετε εύκολα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να απολαμβάνεις ξεχωριστά την κάθε φορά, έρθεις δεν έρθεις σε οργασμό. Όταν πάψεις να το σκέφτεσαι, τότε θα σου συμβεί πιο έντονα από ποτέ.

Το άρθρο Ήταν ή δεν ήταν οργασμός;- Πώς θα καταλάβεις ότι συνέβη το «μοιραίο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα