Ιωάννινα : Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεκινάει σήμερα μετά την χθεσινή διακοπή, η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Υπενθυμίζεται ότι δική ξεκινά σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε βαλτώδη περιοχή κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Στο κέντρο της διαδικασίας της δίκης δεν βρίσκονται οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά οι ευθύνες της Διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής σχολής για την τροπή

που πήρε τελικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Ειδικότερα θα αναζητηθούν οι ευθύνες των υπευθύνων της σχολής αναφορικά με την απραξία τους σε σχέση με την καθημερινή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας στην οποία υποβαλλόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από σπουδαστές της σχολής.

Καθώς θεωρείται πως οι υπεύθυνοι της σχολής αν και γνώριζαν τι συνέβαινε δεν προέβησαν σε καμία αποτρεπτική ή πειθαρχική ενέργεια για να προστατεύσουν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σε αυτό το πλαίσιο στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της σχολής, μια καθηγήτρια το Γιακουμάκη όπως και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Το άρθρο Ιωάννινα : Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα